علائم عفونت مثانه چیست؟

عفونت مثانه، التهاب ناگهانی مثانه است که بیشتر اوقات علت آن عفونی و میکروبی می‌باشد. درمان عفونت مثانه چون به علت میکروب در بدن می باشد، داروی خوراکی آنتی بیوتیک است.


عفونت مثانه چیست؟

عفونت ادراری (uti) تلقی می‌گردد. عارضه بعضی داروها یا عکس‌العمل به بعضی داروها می‌تواند علت آن باشد. عفونت مثانه بیشتر به علت کوتاه بودن مجرا در خانم‌ها اتفاق می‌افتد. میکروبی که به طور شایع باعث این بیماری می‌شود، اشرشیا کلی (Ecoli) نام دارد.

درمان این بیماری چون به علت میکروب در بدن می باشد، داروی خوراکی آنتی بیوتیک است. در مواقعی که التهاب یا سیستیت مثانه بدون دخالت میکروب به وجود می‌آید، تصمیم‌گیری درمان بر اساس علت‌های زمینه‌ای در بیمار صورت می گیرد. علائم عفونت مثانه به طور ناگهانی ظاهر می‌شود و معمولا ناراحت کننده و آزاردهنده است.

علائم عفونت مثانه

  • تمایل به تخلیه ادرار با عجله و سریع، حتی در زمانی که مثانه خالی از ادرار می‌باشد و به آن URGENCY می‌گویند.
  • احساس درد و سوزش ادرار تحت عنوان DYSURIA
  • ادرار بسیار بدبو
  • ادرار کدر
  • احساس یا فشار، پری مثانه، اسپاسم و درد در پشت و شکم
  • تب بسیار پایین (low grade fever)
  • وجود خون در ادرار

سیستم دستگاه ادراری شامل: کلیه‌ها، حالب‌‌‌ها، مثانه و مجرا می‌باشد.

نقش و وظیفه کلیه‌ها گرفتن مواد زائد خون و ورود آنها به داخل ادرار است، سپس ادرار از حالب‌ها وارد مثانه شده، وقتی ادرار در مثانه ذخیره شد و ذخیره ادرار به حدی رسید که فرد احساس ادرار کردن پیدا کرد، مغز دستور انقباض مثانه و خروج ادرار از مجرا را صادر می‌کند.

شایع ترین علت های عفونت مثانه

شایع‌ترین علت عفونت مثانه میکروب عفونی می‌باشد و باکتری ایجاد کننده آن اشرشیاکلی می‌باشد. وقتی میکروب یا باکتری از راه مجرا وارد مثانه شد، به جدار مثانه می‌چسبد و شروع به تکثیر نموده و تعداد آن زیاد می‌شود و این موجب التهاب بافت پوشاننده مثانه می‌شود و گاهی ممکن است عفونت مثانه کلیه را گرفتار کند. اگر چه شایع‌ترین و رایج‌ترین عفونت مثانه، عفونت‌ها می‌باشد، چندین فاکتور مساعدکننده عفونت مثانه باعث التهاب مثانه می‌شوند که شامل:

1- بعضی داروها مثل سنیکلوفسفاماید

3- اشعه درمانی لگن

4- استفاده طولانی مدت از سوند در مجرا

5- حساسیت به بعضی ترکیبات مثل ژل‌ها یا محلول‌ها در ناحیه تناسلی

6- عوارض بعضی بیماری‌های پزشکی مثل دیابت، سنگ‌های کلیه و بزرگی بزرگی پروستات.

هر زن در طول زندگی خود یکبار به این بیماری مبتلا می‌شود.

دلایل موثر در ایجاد عفونت مثانه

عوامل و ریسک فاکتورهای موثر در ایجاد عفونت مثانه شامل موارد ذیل می‌باشند. بنابراین این عوامل شانس ابتلا به این بیماری را زیادتر می‌کند.

  • فعالیت جنسی متعدد
  • عمل جراحی سیستم دستگاه ادراری
  • سوند فولی مجرا به مدت طولانی
  • حاملگی
  • دیابت
  • وضعیتی که سیستم دفاعی بدن را مختل کند نظیر HIV
  • استفاده از داروهای ضد میکروب (آنتی بیوتیک) به مدت طولانی
  • بزرگی پروستات
  • سنگ کلیه
  • اختلالات و ناهنجاری‌های مادرزادی موقع تولد
  • یائسگی، چون در یائسگی هورمون استروژن کاهش می‌یابد و باعث تغییراتی در سیستم دستگاه ادراری شده و مستعد به عفونت می‌شود.

درمان عفونت مثانه

تشخیص عفونت مثانه

پزشک در مورد علائم و شرایط پزشکی شما سوال می‌کند. شروع علائم عفونت مثانه باید دقیقا گفته شود و هر چیزی که باعث بدتر شدن آن شده باید به پزشک گفته شود. اگر چنانچه حامله هستید یا دارویی مصرف می‌کنید ذکر شود. آزمایشات لازم برای تشخیص، آزمایش کامل ادرار برای وجود خون در آزمایش و کشت ادرار برای تایید عفونت باید انجام شود.

برای بررسی التهاب مثانه و دیدن سطح مخاط مثانه سیستوسکوپی باید انجام شود. سونوگرافی به منظور وجود التهاب و یا عوامل دیگری در مثانه که  باعث عفونت مثانه شده باید صورت گیرد.

آیا دیورتیکول مثانه خطرناک است؟

درمان عفونت مثانه

درمان عفونت مثانه استفاده و تجویز داروی ضد میکروب (آنتی بیوتیک) به مدت 3 تا 10 روز می‌باشد. معمولا 1 تا 3 روز بعد از مصرف دارو، علائم عفونت مثانه از بین می‌رود ولی باید دارو در تمام دوره 3 تا 10 روزه مصرف شود. باید اطمینان خاطر پیدا کرد که عفونت کاملا ریشه‌کن شده و عود نمی‌کند، لذا دو روز بعد از اتمام دارو، مجددا آزمایش کشت ادرار برای تایید از بین رفتن عفونت انجام شود.

برای برطرف کردن سوزش ادرار، استفاده از داروی فنازوپیریدین بلامانع می‌باشد که به مدت دو روز باید تجویز شود. برای راحت شدن از علائم این بیماری تا زمانی که دارو اثر خود را نمایان کند، باید مایعات فراوان خورده شود و در آب گرم نشسته شود، گذاشتن پارچه گرم روی شکم کمک کننده است و‌ از خوردن کافئین، نوشابه‌های اسیدی، غذاهای تند و الکل خودداری شود.

بیشتر این بیماران با یک دوره درمان با دارو بهبود می‌یابند ولی چنانچه علائم عفونت کلیه ظاهر شد، مجددا باید مراجعه صورت گیرد. علائم عفونت کلیه، شامل تب و لرز، درد پهلو، تهوع و استفراغ می‌باشد.

بیشتر این بیماران با دارو بهبود می‌یابند. عفونت کلیه بسیار نادر است مگر این که درمان عفونت مثانه انجام نشده باشد. زنانی که قاعدگی آنها قطع شده یا سیستم دفاعی ناحیه تناسلی(ژنیتال) آنها از بین رفته یا کاهش یافته باشد و یا بیماری زمینه‌ای مثل دیابت و سنگ کلیه داشته باشند بیشتر به این بیماری مبتلا می‌شوند.

درمان عفونت ادراری در زنان با مترونیدازول

به نظر شما بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان چیست؟

هرکسی ممکن است دچار عفونت مثانه شود، اما زنان بیشتر از مردان مستعد هستند. مجرای ادراری زنان نسبت به مردان به راست روده نزدیک تر است. این بدین معنی است که باکتری مسافت کوتاه تری را باید طی کند.

مترونیدازول یک آنتی بیوتیک پر مصرف است که در درمان عفونت ادراری و پیشگیری عفونت های متنوعی که عامل بیماری زای آنها یک باکتری بی هوازی یا پروتوزوآ باشد تجویز می شود.

این باکتری ها معمولاً در فضای داخلی و بسته ی بدن که اکسیژن وجود ندارد (مانند لثه، حفره لگنی و شکمی مانند روده ها) ایجاد عفونت می کنند.

قرص عفونت ادراری | عوارض و نحوه مصرف

جلوگیری از عفونت مثانه

برای جلوگیری از ابتلا به عفونت مثانه فرد باید چند نکته را رعایت کند، خوردن مایعات فراوان، تخلیه ادرار زودتر انجام شود. رعایت بهداشت شخصی، حمام روزانه و تمیز کردن ناحیه تناسلی(ژنیتال) خارجی هر روز.

دلایل عفونت ادراری در مردان

با افزایش سن خطر ابتلا به عفونت ادراری افزایش می‌یابد، مخصوصاً پس از 50 سالگی که در مردان با سنین بالا ناشی از باکتری خاصی به نام اشریشیا کولی است، که بطور طبیعی در بدن یافت می‌شود. عفونت ادراری در مردان با سنین پایین معمولاً بر اثر بیمای های مراقبتی رخ می‌دهد. عفونت ادراری به علت وجود باکتری ایجاد می‌شود و هنگامی که باکتری از طریق مجرای پیشاب به مجرای ادراری وارد می‌شود و شروع به تکثیر یافتن می‌کند و شخص به عفونت ادراری مبتلا می شود.

علائم عفونت ادراری در مردان

علائمی که در برخی از موارد بروز می‌کنند عبارتند از:

  • درد همراه با تخلیه ادرار
  • تکرر ادرار
  • عدم توانایی در ادرار کردن
  • جریان ادرار ضعیف یا نشت ادرار
  • احساس نیاز فوری برای تخلیه ادرار
  • خارج شدن مقدار کمی ادرار در هر بار تخلیه
  • وجود خون در ادرار

 

برای پرسش و پاسخ از دکتر روی لینک پرسش از دکتر کلیک کنید.

دکتر هوشنگ قوامی جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و ناباروری و ناتوانی جنسی مردان در تهران

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۳ آبان ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 171 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر
    بنده ۳۸سال دارم خیلی وقته زود انرالی دارم در واقع زیر یک دقیقه ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳ آبان ۱( 1 سال پیش)

      با سلام روزي يك عدد قرص فلوكستين ٢٠ ميلي سه ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر جواد سه شنبه ۳ آبان ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    اخیرا" به نفرولوژیست مراجعه کردم . سونوگرافی : کلیه ها ابعاد طبیعی دارند . فاقد سنگ و هیدرونفروز هستند .
    مثانه با ضخامت جداری نرمال و کمی ترابکوله حاوی مقداری دبری شناور بوده و فاقد توده و سنگ می باشد .
    حجم پروستات ۴۹ سی سی کمی لبوله دارد .
    پس از تخلیه مثانه ، ادرار باقیمانده ۱۵۰ سی سی است .
    آزمایشات : پروتئین ، گلوکز ، کتون ، بلود ، بیلیروبین ، اوروبیلینوژن و نیتریت همه نگاتیو هستند .
    UA , UC : کلین کچ یورین و فاقد باکتری هست .
    P . S . A هفت دهم و زیر یک است .
    حدود ۴ - ۵ سال قبل خون در ادرار مشاهده کردم که افلوساکسین تجویز کردند ولی الان گاهی احتمالا" ذرات معلق را مشاهده می کنم .
    در ضمن در مجرای ادرار ( سر آلت ) تنگی مشاهده می شود .
    پزشک درخواست سیستوکوپی نموده است .
    سئوال :
    به کدام یک از شاخه های اورولوژی باید مراجعه کنم ؟
    چه عملی باید انجام شود ؟
    هزینه کل عمل به انضمام اتاق عمل ، بیهوشی و غیره چه مقدار باید تهیه کنم ؟ من‌هیچ نوع بیمه ای ندارم .
    پزشک با تجربه که عمل را بدون پارگی اندام های داخلی انجام دهد ، معرفی فرمائید .
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۳ آبان ۱( 1 سال پیش)

      با سلام فعلا روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد اگر بهبودي حاصل نشد سپس عمل كنيد هزينه عمل بيست ميليون تومان مي باشد من پزشكي را نمي شناسم

  • تصویر کاربر بقایی شنبه ۳۰ مهر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    من در بیضه چپ بودم وکمی تکررادرار.سونوگرافی وازمایشاتم هم خوب بود.بنابه تشخیص متخصص کپسول پروستاتان وقرص کلومیپرامین وشربت مگنی میلک وهمچنین تا دوسه روزپیش کپسول مترونیدازول۵۰۰ میخوردم.الان بی ادبی که احساس ادرارمیکنم میرم دستشویی باید زوربزنم تاادرارم بیادومشکل میاد.
    خواهشامیتونیدبگین دلیلش چیه؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۳۰ مهر ۱( 1 سال پیش)

      با سلام هر ٨ ساعت يك عدد قرص ناپروكسن ٢٥٠ ميلي گرم ده روز ميل كنيد و روزي يك عدد كپسول امنيك ميل شود و استراحت نسبي داشته باشيد

  • تصویر کاربر احمد شنبه ۳۰ مهر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 229 مشاهده پرسش
    سلام . من ۴۵ سال دارم ۵ ساله دیابت نوع ۲ گرفته ام . قدم ۱۶۵ وزنم ۷۴ می باشد . ورزش میکنم دیابت رو کنترل دارم فعلا طوریکه a1c شده ۶ ور سه ماه گذشته .
    سه ساله به پیرونی مبتلا شده ام . اوایل که آلتم شدید درد داشت رفتم پیش دکتر اورولوژی به من ویتامین e و قرص پاباکا داد . دچار کجی آلت رو به بالا هم هستم همچنین آلتم از اندازه ۱۵ سانت قبلی به حدود ۱۲ سانت کم شده و از وسط یه جوری شبیه ساعت شنی شده .
    مدتی بعد درد تمام شد . الان هم نعوظم ضعیف شده و بیشتر شکایتم به خاطر کوتاهی آلت هست الان شده حدود ۱۱ سانت . چکار کنم . یکسال قبل از اینکه به پیرونی مبتلا شوم از همسرم جدا شدم و بچه نداشتیم .
    خداورو شکر که در دوران زندگی با او هیچ مشکل جنسی نداشتم والا آبروم رو می برد . الان مجردم . سنم بالا رفته چکار کنم آیا می توانم دوباره تشکیل خانواده بدهم یا دیگه واسه همیشه بیچاره شده ام . و عوارض بعدی این پیرونی چی میتونه باشه . لطفا بهم بگید . خیلی ازت ممنونم .
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۳۰ مهر ۱( 1 سال پیش)

      با سلام پيروني مانع ازدواج نمي شود بايد عمل كنيد به بيمارستان شهدا واقع در تجريش مراجعه كنيد

  • تصویر کاربر Ali شنبه ۳۰ مهر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 192 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. بنده ۳۳ ساله و متاهل. حدود ۵ سالی هست که گه گاهی درگیر سوزش ادرار و خروجیک قطره ادرار بعد از خارج شدن از دستشویی و یا خارج شدن مایع سفید بعد از فشار دادن زیاد برای ادرار در آخر ادرار میشم و بعضی مواقع سوزش زیاد بعد از ادرار خیلی شدید و غیر قابل تحمل است. آزمایش دادم و گفتن مشکلی نداری. چند روز پیش دچار عفونت سینوسی و ریه ای و همچنین سوزش شدید شدم که مجبور به بستری شدن به مدت ۵ روز در بیمارستان شد. حالا دکتر داخلی متخصص برای سینوس و ریه سفکسیم۴۰۰ و کلاریترومایسین۵۰۰ و ایروکاست۱۰ و سیتریزن۱۰ و دگزامتازون۰/۵ تجویز کردن و برای مشکل سوزش و تکرر ادرار، فقط کپسول پروترال۰/۴ تجویز کردن. و طی این چند روز مشکل ادراری برطرف نشده.
    به نظرتون همین کپسول رو برای درمان مجاری ادراری ادامه بدم یا تجویز دیگه ای دارید؟
    جواب آزمایش پیوست میشه. ممنون میشم کمک کنید دکتر عزیز.
    1. تصویر کاربر Ali پنجشنبه ۲۸ مهر ۱( 1 سال پیش)
      این هم فایل ها
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۳۰ مهر ۱( 1 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز ميل كنيد ،،،پروترال را قطع كنيد و روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد ،، هر ٨ ساعت يك عدد قرص فنازرپريدين ده روز ميل كنيد

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عرب چهارشنبه ۲۷ مهر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    سلام
    چند سال پیش بعلت معلولیت و اسپاسم مثانه عمل سیستوپلاسم دکتر نوربالا انجام دادم الان از سوند نلاتون استفاده میکنم موقع سوند زدن کمی درد میکشم سوند مقداری به سختی وارد مثانه میشه لطفا کمکم کنید سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۷ مهر ۱( 1 سال پیش)

      با سلام عكس مجرا يورتروگرافي گرفته شود ممكن است مجرا تنگ شده باشد اگر مجرا طبيعي بود از سوند كوچك تر استفاده كنيد

  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۷ مهر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    ۷۰ ساله ام پروستات ۶۵سی سی وقرص فیناستراید وامنیک مصرف میکنم واسپیرسن ۸۰ وروز استاتین۵
    اخیرا کراتینین ۱/۵ دارم اوره متعادل
    حضرتعالی جراحی پروستات توصیه می‌کنید اگر بله با چه روشی
    شب ها دوبار دفع دارم وکند است
    برای کراتینین چه میفرمایید
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی چهارشنبه ۲۷ مهر ۱( 1 سال پیش)

      با سلام عمل جراحي بسته انجام شود و مصرف گوشت را محدود كنيد كراتينين طبيعي مي شود 

  • تصویر کاربر سجاد پنجشنبه ۲۱ مهر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 160 مشاهده پرسش
    سلام وقت به خیر
    علت باقی موندن ادرار در آلت چیه ؟
    خیلی وقته بعد از این که از دستشویی میام بیرون ادرار باقی مونده در آلت خارج میشه و مجبورم استبرا کنم ولی باز هم این اتفاق میفته از بس توی دستشویی می‌شینم و استبرا میکنم پاهام درد می‌کنه ، یه کم که بعد از بیرون اومدن از دستشویی راه میرم متاسفانه ادرار باقی مونده در آلت خارج میشه
    راه درمان چیه دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۱ مهر ۱( 1 سال پیش)

      با سلام علت بزرگي پروستات است روزي يك عدد كپسول امنيك يك ماه ميل كنيد

  • تصویر کاربر احسان پنجشنبه ۲۱ مهر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    سلام یک سالی هست که با این بیماری درگیر شدم التم چندسانتی کوتاه شده وبه سمت پایین خم شده موقع نزدیکی درد زیاد دارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۱ مهر ۱( 1 سال پیش)

      با سلام هيچ عضوي از بدن كوتاه نمي شود روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود

  • تصویر کاربر محمدرضا پنجشنبه ۲۱ مهر ۱( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من حدود چندسالی میشه سوزش ادرار دارم و حدود دو ماه ک سوزش ادار و تکرور ادارم بیشتر شده همراه با دل درد دکتر زیاد رفتم ولی جوابی نگرفتم ازمایش دادم
    گفتن ک کراتین خونم بالاس 1.8
    اوره هم 31
    سنم 31 و وزن 75 بدنسازی هم کار میکنم ی ماهی میشه کراتین هم نخوردم
    چند روز پیش هم مخاط از ادرارم اومد ک ازمایش ادرارم دادم دکتر گفت چیزی نیست
    و داروی بهم نداد هنوز سوزش و تکرور ادرارو دارم ممنون میشم بگید مشکلم چیه
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۱ مهر ۱( 1 سال پیش)

      با سلام التهاب پروستات داريد روزي يك عدد قرص وزيكر ده ميلي گرم ده روز ميل كنيد و روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود و روزي يك عدد قرص ألفن xl صد ميلي گرم ده روز ميل شود

    2. تصویر کاربر محمدرضا پنجشنبه ۲۱ مهر ۱( 1 سال پیش)
      راستی اقای دکتر من موقع سکس درد ارضا دارم و سوزش
    3. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی پنجشنبه ۲۱ مهر ۱( 1 سال پیش)

      با سلام روزي دو بار هر بار ١٥ دقيقه ده روز در أب گرم نشسته شود

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر دانیال شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ...بنده می خواستم بدونم که آیا آزمایش اسپرم در خانه به وسیله ی آب صحت داره یا نه?
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      اولین بار است چنین چیزی را میشنوم باید در ازمایشگاه انجام شود و یا در منزل که فورا به ازمایشگاه برسانید
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    خانم بنده سه ماه قبل عمل turb مثانه رو پیش آقای دکتر حسین کرمی در بیمارستان نیکان انجام دادند و نتیجه پاتولوژی بعد از برداشتن تومور رو هم پیوست سؤالم خدمت شما فرستادم. بعد از سه ماه و انجام سیستوسکوپی مجدد خوشبختانه تومور عود نکرده ولی آقای دکتر فقز ئو کپسول برای عفونت مثانه تجویز کردند.
    میخواستم نظرتون رو بفرمایید و اینکه آیا نیاز به تزریق bcg در این مرحله دارند یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی شنبه ۹ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      با تشكر گرد يا درجه تومور بالا ميباشد در چنين مواردى توصيه ميشود لام پاتولوژى را از ازمايشگاه بيمارستان بگيريد و برا ى بازديد مجدد توسط يك پاتولوژيست ديگر به ازمايشگاه بيمارستان هاشمى نژاد و نظر اين ازمايشگاه را براى من بفرستيد تا درمان را اعلام كنم،ضمنا تومور يك عدد بوده يا بيشتر و در وسط مثانه بوده يا جانبى
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام-بنده 35 سال و متاهل هستم چند سالي هست كه مشكل دارم از اين بابت كه بعد از اتمام ادرار واستبرا در صورت برخورد آلت به شلوار ونشستن چند قطره بي اختيار ادرار خارج ميشود مخصوصا زماني كه ادرار خود را به مدت زيادي نگه داشته يا وقتي كه همراه با مدفوع ميباشد-دومين مشكل در حمام و زير دوش مثانه ام باد كرده ومنقبض ميشود واحساس شديد ادرار ميكنم كه نميدانم كاذب هست يانه-قبلا كشت ادرار وسونوگرفتم و همه چيز نرمال بوده-بعضي ها گفتند التهاب پروستات و يا مثانه عصبي هست-در ضمن سوزش وتكرر ادار هم ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۹۶( 7 سال پیش)
      با تشکر شما بیشتر مشکل فکری و عصبی دارید تا اینکه بیماری خاصی داشته باشید با این حال عمل نزدیکی حتما داشته باشید و ادرار را زودتر تخلیه کنید و روزی دو بار هر بار 15 دقیقه در اب گرم بشینید
    2. تصویر کاربر دکتر هوشنگ قوامی سه شنبه ۲۷ تیر ۹۶( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات